L Liceul sdfsdfsd asa

Ziua Uşilor Deschise

Ziua Uşilor Deschise

Joi, 29 martie 2018

 

Motto”Nici o şcoală nu se poate numi şcoala adevărului ,

atâta timp cât uşile ei rămân închise”

 

Elevii claselor a IV-a ”A”, a IV-a ”B”, a IV-a ”C” și a IV-a ”D”, împreună cu  învăţătoarele: Anton Elvira, Nimerenco Liliana, Ştirbu Minodora, Izmană Ecaterina, s-au implicat într-un eveniment festiv, organizat pentru invitații grădiniţelor nr. 91, 142, 151, 168 şi 182, viitori școlari ai instituției. Activităţile planificate au debutat cu o prezentare realizată de directorul liceului, Tatiana Gogu şi de directorul adjunct pentru instruire, Carp Ala.

În continuare, preşcolarii au asistat la un concert deosebit cu tematica „Îmi place şcoala”, fiind invitați mai apoi să viziteze sălile de clasă, unde au fost încadrați în participarea la activităţile publice prezentate de elevii claselor a IV-a și care, ghidaţi de dascălii lor, au creat o atmosferă de sărbătoare. Părinţii au manifestat recunoștință pentru condiţiile și momentele frumoase de suflet oferite şi s-au implicat activ în discuţii cu cadrele didactice şi cu administraţia liceului. Această zi a fost una extraordinară, plină de emoţii pozitive atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţii acestora.

Stimați părinţi, dragi copii, Vă mulţumim pentru prezența prin care ne-ați onorat, pentru interesul și timpul acordat instituției noastre și Vă așteptăm cu nerăbdare să ne pășiți pragul și la începutul anului de studii 2018-2019!